Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αγρόκυπρος
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Ποιοί Είμαστε

Ποιοί ΕίμαστεΗ Δημοσιότητα είναι βασικό κομμάτι του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος και υπάγεται στον Κλάδο Γεωργικών Εφαρμογών του Τμήματος Γεωργίας. Ασχολείται με τη δημοσιοποίηση του έργου και των δραστηριοτήτων του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, καθώς και των Τμημάτων/Υπηρεσιών που βρίσκονται κάτω από αυτό.

Παράλληλα, ασχολείται με την ετοιμασία του τριμηνιαίου περιοδικού «ΑΓΡΟΤΗΣ», το οποίο αποστέλεται δωρεάν σε 8.500 άτομα του αγροτικού κόσμου και του κοινού γενικά της Κύπρου.

Επίσης, ετοιμάζει, σε συνεργασία με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ), το εβδομαδιαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα «ΥΠΑΙΘΡΟΣ», που μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 12:15' από το ΡΙΚ 1. Η συνεργασία με το ΡΙΚ επεκτείνεται και στην παραγωγή του ραδιοφωνικού προγράμματος «ΩΡΑ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ», διάρκειας μίας ώρας, που μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 11 το πρωί από το το Πρώτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ.

Πρόσθετα, συμμετέχει στην ετοιμασία των διαφόρων φυλλαδίων, καθώς και άλλων εντύπων, των Τμημάτων και των Υπηρεσιών του Υπουργείου, που προορίζονται για την ενημέρωση και πληροφόρηση όσων ασχολούνται με θέματα του αγροτικού τομέα.

Μέσα από την ιστοσελίδα αυτή, θα μπορείτε να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει και έχει άμεση σχέση με την αγροτική οικογένεια της Κύπρου άμεσα και συστηματικά.


Ο υπεύθυνος για τη Δημοσιότητα είναι ο κ. Φλουρέντζος Παπανικόλας (22 408 599), Λειτουργός Γεωργίας, ενώ το προσωπικό περιλαμβάνει τους:
κα Χριστίνα Σταυρινίδου (22 408 598), Γεωργική Επιθεωρήτρια 1ης Τάξης
κα Σωτηρούλα Λοΐζου (22 408 621), Γεωργική Επιθεωρήτρια 1ης Τάξης


Με εκτίμηση,

Το προσωπικόΤμήμα Γεωργίας

Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών

Τμήμα Δασών

Κτηνιατρικές Υπηρεσίες

Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών

Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων

Τμήμα Μετεωρολογίας

Τμήμα Περιβάλλοντος

Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης

Κύπρος και Ομοσπονδία