Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Τμήμα Γεωργίας
Αγροχημικών και Ζωοτροφών > Ε.Σ.Δ Ορθολογικής Χρήσης Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων > Εξοπλισμος Εφαρμογής Φ Π > Μητρώο Εγγραφής Εξοπλισμού Εφαρμογής ΦΠ

Αγροχημικών και Ζωοτροφών


Μητρώο Εγγραφής Εξοπλισμού Εφαρμογής ΦΠ

Η υποβολή αιτήσεων για εγγραφή στο Μητρώο Εξοπλισμού Εφαρμογής Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων (ΦΠ) γίνεται μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας ΑΡΙΑΔΝΗ.

Με βάση το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Ορθολογική Χρήση των ΦΠ, αίτηση υποχρεούνται να υποβάλουν οι κάτοχοι εξοπλισμού εφαρμογής φυτοπροστατευτικών προϊόντων και να δηλώσουν όλο τον εξοπλισμό που βρίσκεται στην κατοχή τους, με εξαίρεση τους επινώτιους ψεκαστήρες.

Επισημαίνεται ότι η εγγραφή στο Μητρώο Εξοπλισμού Εφαρμογής ΦΠ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για όλους τους κατόχους εξοπλισμού και θα απαιτείται κατά την έκδοση/ ανανέωση του Πιστοποιητικού Κατάρτισης Επαγγελματία Χρήστη ΦΠ το οποίο σύντομα θα ενταχθεί στο σύστημα ΑΡΙΑΔΝΗ και για το οποίο θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τη σχετική πληροφόρηση και οδηγίες για ορθή υποβολή της αίτησης από τον Οδηγό Συμπλήρωσης της Αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο.


Κατεβάστε το αρχείο τύπου Acrobat Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Εγγραφής στο Μητρώο Εξοπλισμού Εφαρμογής ΦΠ.pdf (Μέγεθος Αρχείου: 2325,96Kb)

Τεχνικός Έλεγχος Ψεκαστήρων

Ενιαία Ψηφιακή Θύρα

Διεθνές Έτος Φρούτων και Λαχανικών

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

Σχέδιο Διαχείρισης Κινδύνων

Μουσείο Κυπριακής Υπαίθρου

Χαλλουμι

Πληροφορίες για εισαγωγές Φυτών/Φυτικών προϊόντων στην Κύπρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ

Εθνικό Σχέδιο Δράσης Ορθολογικής Χρήσης Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων

Μητρώο Ψεκαστήρων Αριάδνη

ΑΡΙΑΔΝΗ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ

Banner Συμβούλιο Ασφάλειας Τροφίμων

Παρουσιάσεις εκπαιδεύσεων

BREXIT

ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ COVID

Σχέδια πετρελαίου κίνησης

Αν δεις καπνό ή φωτιά

FACEBOOK

ΑΓΡΟΚΥΠΡΟΣ