Κυπριακή Δημοκρατία

Ανακοινώσεις


Συζητούμε το Σχέδιο-Πλάνο Δράσης της Κύπρου για την Ενέργεια και το Κλίμα (για την περιοδο 2021-30)


Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση "Συζητούμε το Σχέδιο-Πλάνο Δράσης της Κύπρου για την Ενέργεια και το Κλίμα (για την περιοδο 2021-30)" που οργανώνεται από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου, στο πλαίσιο του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος "Ενεργειακές Τεχνολογίες και Αειφόρος Σχεδιασμός (ΔΜΠ-ΕΤΑΣ)".

H δημόσια συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019, ώρα 5μμ, στην αίθουσα Β108 στο Κτίριο Συμβουλίου-Συγκλήτου "Αναστάσιος Λεβέντης" και εντάσσεται στο πλαίσιο της ανοικτής δημόσιας διαβούλευσης του σχετικού προσχεδίου. Τα απορρέοντα της δημόσιας συζήτησης θα προωθηθούν ως ανατροφοδότηση στη δημόσια διαβούλευση.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά τόσο μέσω Livestreaming όσο και μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού του Πανεπιστημίου Κύπρου. Για υποβολή σχολίων επί του Σχεδίου θα υπάρχει επίσης σχετικό portal στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η εκδήλωση αφιερώνεται στη μνήμη του Αναπλ. Καθηγ. Ηλία Κυριακίδη του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ο οποίος διετέλεσε Συντονιστής του ΔΜΠ-ΕΤΑΣ της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου.


Συζητούμε το Σχέδιο-Πλάνο Δράσης της Κύπρου για την Ενέργεια και το Κλίμα (για την περιοδο 2021-30)