Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Τμήμα Δασών

ΑνακοινώσειςΔιαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «Τρόοδος, είναι στη φύση μας»
Στο πλαίσιο του έργου iLIFE-TROODOS που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, διοργανώνεται από τους εταίρους του έργου (Τμήμα Δασών, Τμήμα Περιβάλλοντος, Frederick University, Contact Advertising Agency Ltd) με τη συνεργασία της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου – Τμήμα Λευκωσίας:Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «Τρόοδος, είναι στη φύση μας».
Το έργο iLIFE-TROODOS «Εθνικό Δασικό Πάρκο Τροόδους: Προώθηση φυσικών αξιών και οικοσυστημικών υπηρεσιών» αποσκοπεί στην αύξηση της ευαισθητοποίησης του κοινού ως προς τις φυσικές αξίες του Εθνικού Δασικού Πάρκου Τροόδους, για τις οποίες εντάχθηκε στο Δίκτυο Natura 2000, αλλά και τις οικοσυστημικές υπηρεσίες που παρέχει.


Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της φυσικής – εγγενούς αξίας του δασικού οικοσυστήματος του Εθνικού Δασικού Πάρκου Τροόδους ως προς τη βιοποικιλότητα που το χαρακτηρίζει. Οι συμμετέχοντες καλούνται να αποθανατίσουν με το φακό τους τη φυσική αυτή ομορφιά του Πάρκου και να αναδείξουν την ποικιλία του σε οικοτόπους, είδη χλωρίδας και πανίδας, γεωλογία και φυσικά τοπία μέσα από τις τέσσερις εποχές του χρόνου.


Περισσότερες πληροφορίες (όροι διαγωνισμού, αφίσα διαγωνισμού) μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Έργου http://ilifetroodos.eu/2018/09/25/diagonismos-fotografias/?lang=el
Έρευνα Ικανοποίησης Χρηστών

Φόρμα Υποβολής Παραπόνων