Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Αγρόκυπρος
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Ποιοί Είμαστε

Ποιοί ΕίμαστεΗ Δημοσιότητα είναι βασικό κομμάτι του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και υπάγεται στον Κλάδο Γεωργικών Εφαρμογών του Τμήματος Γεωργίας. Ασχολείται με τη δημοσιοποίηση του έργου και των δραστηριοτήτων του Υπουργείου, καθώς και των Τμημάτων/Υπηρεσιών που βρίσκονται κάτω από αυτό.

Παράλληλα, ασχολείται με την ετοιμασία του τετραμηνιαίου περιοδικού «ΑΓΡΟΤΗΣ», το οποίο αποστέλεται δωρεάν σε 5 000 άτομα του αγροτικού κόσμου και του κοινού γενικά της Κύπρου.

Επίσης, ετοιμάζει, σε συνεργασία με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ), το εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό πρόγραμμα «ΩΡΑ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ», διάρκειας μίας ώρας, που μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 11 το πρωί από το το Πρώτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ.

Πρόσθετα, συμμετέχει στην ετοιμασία των διαφόρων φυλλαδίων, καθώς και άλλων εντύπων του Τμήματος Γεωργίας, που προορίζονται για την ενημέρωση και πληροφόρηση όσων ασχολούνται με θέματα του αγροτικού τομέα.

Μέσα από την ιστοσελίδα αυτή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει και έχει άμεση σχέση με την αγροτική οικογένεια της Κύπρου άμεσα και συστηματικά.


Με εκτίμηση,

Η ομάδα του ΑγρόκυπρουΤμήμα Γεωργίας

Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών

Τμήμα Δασών

Κτηνιατρικές Υπηρεσίες

Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών

Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων

Τμήμα Μετεωρολογίας

Τμήμα Περιβάλλοντος

Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης

Κύπρος και Ομοσπονδία