Επικοινωνία      

Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης

Εκδόσεις Χαρτών


Tο Τ.Γ.Ε. διαθέτει μόνο πρωτότυπα αντίγραφα των εκδόσεών του. Δεν παρέχονται φωτοαντίγραφα, σαρωμένες ή ψηφιακές εικόνες των δημοσιεύσεων.

Μπορείτε να αγοράσετε τις εκδόσεις του Τμήματος με τους δυο πιο κάτω τρόπους:

1. Εάν είστε κάτοικος Κύπρου, μπορείτε να προμηθευτείτε στα γραφεία του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης (Λεύκωνος 1, 2064 Στρόβολος, Λευκωσία), για να προμηθευτείτε τις εκδόσεις μας.

2.Είναι δυνατόν να σας αποσταλούν ταχυδρομικώς.

Για πληροφορίες σχετικά με την τιμή των βιβλίων μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο director@gsd.moa.gov.cy ή επιστολή στο "Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης, Ταχ. Θυρίδα 24543, 1301 Λευκωσία, Κύπρος". Το συνολικό κόστος θα περιλαμβάνει την τιμή των στοιχείων + ΦΠΑ (+ ταχυδρομικά τέλη). Στη συνέχεια πρέπει να καταθέσετε στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (Swift code: CBCYCY2NACC) το ποσό αυτό (πέραν τραπεζικών επιβαρύνσεων) μέσω του Target 2 για την πίστωση του λογαριασμού του Γενικού Λογιστηρίου της Κυπριακής Δημοκρατίας, A/C No CY16001000010000000006001010 σε πίστωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης.

Σημειώστε, ότι όλα τα Μνημόνια περιλαμβάνουν έγχρωμους γεωλογικούς χάρτες και πως οι αναφερόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (5%).

Δείτε σε πίνακα τις εκδόσεις, οι οποίες διατίθενται προς πώληση στο πιο κάτω αρχείο.

Δειτε σε χάρτη online το ευρετήριο των εκδοθέντων χαρτών ΕΔΩ.

Δείτε σε πίνακα τους χάρτες οι οποίοι διατίθενται προς πώληση στο πιο κάτω αρχείο.Κατεβάστε το αρχείο τύπου Acrobat PublicationsGSD_2020.pdfShow details for Γεωλογικοί Χάρτες/Geological MapsΓεωλογικοί Χάρτες/Geological Maps
Show details for Γεωτεχνικοί Χάρτες/Geotechnical MapsΓεωτεχνικοί Χάρτες/Geotechnical Maps
Show details for Γεωφυσικοί Χάρτες/Geophysical Surveys MapsΓεωφυσικοί Χάρτες/Geophysical Surveys Maps
Show details for Ορυκτών Πόρων/Mineral Resources MapsΟρυκτών Πόρων/Mineral Resources Maps
Show details for Υδρογεωλογικοί Χάρτες/Hydrogeological MapsΥδρογεωλογικοί Χάρτες/Hydrogeological Maps
Show details for Yδροχημικοί Χάρτες/Hydrochemical MapsYδροχημικοί Χάρτες/Hydrochemical MapsΠίσω στην προηγούμενη σελίδα
Back To Top