Κυπριακή Δημοκρατία

Ανακοινώσεις


Εκδήλωση Δικτύωσης LIFE 2019


Η ομάδα του Έργου LIFE Cyclamen διοργανώνει Εκδήλωση Δικτύωσης την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, στο 1010 Hall, στην παλιά Λευκωσία!
 
Μαζί μας θα είναι δικαιούχοι Κυπριακών έργων LIFE και καινούργιοι οργανισμοί οι οποίοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν Πρόταση LIFE. Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε παρέα με φαγητό και ποτό και ευελπιστούμε ότι η Ομάδα μας θα βοηθήσει στη δημιουργία καινούργιων συνεργασιών που θα οδηγήσουν σε νέες Προτάσεις LIFE.
 

Ημερομηνία: 12 Δεκεμβρίου, 2019
Χώρος: 
1010 Hall, Γράμμου 19, 1010 Λευκωσία (παλιά πόλη)
Ώρα: 18:00 – 21:00
 
Σε ποιους απευθύνεται αυτή η εκδήλωση;
 
Αν εκπροσωπείτε δημόσιους φορείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα & ινστιτούτα ή ιδιωτικές εταιρείες, τότε αυτή η εκδήλωση είναι για σας! Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή.
 
Γιατί να δηλώσετε συμμετοχή;
 
  • Γνωρίστε τους προσκεκλημένους μας, από την FCC Aqualia S.A. * (Ισπανίας) και NEUROPUBLIC S.A. ** (Ελλάδας) και μάθετε από την εμπειρία των εταιρειών αυτών σε έργα LIFE
  • Γνωρίστε και συνομιλήστε με έμπειρους δικαιούχους του Προγράμματος LIFE
  • Επωφεληθείτε από σύντομες συναντήσεις (speed-dating) κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης
  • Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για διάφορα έργα LIFE που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στην Κύπρο
  • Πάρτε μαζί σας φεύγοντας τη λίστα με όλους τους συμμετέχοντες και… ξεκινήστε την προετοιμασία της Πρότασής σας άμεσα!
 
Μάθετε περισσότερα για τους προσκεκλημένους μας και το θέμα των παρουσιάσεων τους εδώ:  
*Η FCC Aqualia S.A. ασχολείται με ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και βιώσιμων λύσεων στον πλήρη κύκλο του νερού, συμβάλλοντας στη μείωση της κατανάλωσης και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Επικεντρώνεται επίσης στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
** Η NEUROPUBLIC S.A. είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία Πληροφορικής και Τεχνολογίας που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών σε Web και Cloud περιβάλλον. Έχει δημιουργήσει την πρώτη και μοναδική υποδομή μεγάλης κλίμακας Διαδικτύου των Πραγμάτων στην Ελλάδα με εφαρμογή στην αγροτική γη.
 
Πώς να δηλώσετε συμμετοχή;
 
Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη. Δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 6/12/2019. Πατήστε εδώ για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας τώρα!
 
Τι είναι το Πρόγραμμα LIFE;
 
Το Πρόγραμμα LIFE είναι το χρηματοδοτικό μέσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή. Στόχος του LIFE είναι να συμβάλει στην εφαρμογή, τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής και κλιματικής πολιτικής και νομοθεσίας μέσω της συγχρηματοδότησης έργων με προστιθέμενη αξία για την Ευρώπη.