Κυπριακή Δημοκρατία

Ανακοινώσεις


Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ecolabel
Λάβε κι εσύ μέρος στον διαδικτυακό διαγωνισμόΓιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ecolabel
Λάβε κι εσύ μέρος στο διαγωνισμό πατώντας εδώ!

Διαδικτυακός Διαγωνισμός


Το Τμήμα Περιβάλλοντος, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ecolabel, διοργανώνει διαδικτυακό διαγωνισμό, ο οποίος θα διαρκέσει από την 23 Οκτωβρίου 2019 έως τις 7 Νοεμβρίου 2019. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Τμήματος Περιβάλλοντος στις 8/11/2019. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Τμήματος Περιβάλλοντος και θα κληθούν να παραλάβουν το δώρο τους στην τελετή βράβευσης CY GPP AWARDS 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου 2019.

Θα κληρωθούν πλούσια οικολογικά δώρα


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού: Ο Διαδικτυακός Διαγωνισμός «Παγκόσμια Ημέρα Ecolabel 2019- Κύπρος», διοργανώνεται από το Τμήμα Περιβάλλοντος, του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ecolabel 2019. Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από τις 23 Οκτωβρίου 2019 έως και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διαμένουν στην Κύπρο. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στο Τμήμα Περιβάλλοντος και στο Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, καθώς και συγγενικά πρόσωπα των ατόμων αυτών, πρώτου βαθμού. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό, γίνεται με τη συμπλήρωση των στοιχείων στη φόρμα διαγωνισμού και την απάντηση στην ερώτηση που βρίσκεται στην ίδια φόρμα. Η φόρμα συμμετοχής βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Τμήματος Περιβάλλοντος. Η επιλογή των νικητών θα γίνει τυχαία μετά από κλήρωση η οποία θα διεξαχθεί στα γραφεία του Τμήματος Περιβάλλοντος, ανάμεσα στις ορθές απαντήσεις, την Παρασκευή 8/11/2019 στις 12:00μ.μ.. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα μίας (1) συμμετοχής στην κλήρωση. Το Τμήμα Περιβάλλοντος, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους, να ματαιώσει το διαγωνισμό ή να παρατείνει τη διάρκεια του. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Τμήματος Περιβάλλοντος ονομαστικά. Ο κάθε συμμετέχων στο διαγωνισμό, παρέχει τη συγκατάθεση του στο Τμήμα Περιβάλλοντος για προβολή των αποτελεσμάτων και δημοσίευση των ονομάτων των νικητών, στην ιστοσελίδα και στο λογαριασμό Facebook του Τμήματος Περιβάλλοντος, καθώς και φωτογραφίες από την τελετή παράδοσης των δώρων. Σε περίπτωση μη συναίνεσης οι συμμετέχοντες θα αποκλείονται από τη διαδικασία του διαγωνισμού. Τα δώρα δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με άλλο δώρο. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την αποδοχή των όρων συμμετοχής. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι συμμετέχοντες μπορούν να αποταθούν στο email: ngeorgiou@environment.moa.gov.cy.Μάθε κι εσύ για τα οικολογικά προϊόντα

Χορηγοί Διαγωνισμού:

VITEX - Αφοι Γιαννίδη A.E /A&P Andreou Brothers Ltd (επίσημος διανομέας στην Κύπρο)
C.H. Cleanset Ltd
Frosch Marke / G.D Cosmetics & Accessories Ltd
Sana Investments Group of CompaniesΤυχεροί Διαγωνισμού Παγκόσμιας Ημέρας Ecolabel

Οι τυχεροί του διαγωνισμού που διεξήχθη, από το Τμήμα Περιβάλλοντος, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ecolabel και είχε διάρκεια από τις 22/10/2019 έως και τις 7/11/2019, μετά από κλήρωση, είναι:

1ο Βραβείο – Στέλιος Ευσταθίου

Οικολογικά Χρώματα/Βερνίκια της εταιρείας VITEX - Αφοι Γιαννίδη A.E και τον επίσημο διανομέα στην Κύπρο, A&P Andreou Brothers Ltd, αξίας 200 ευρώ.

2ο Βραβείο – Ευγενία Σπύρου

Οικολογικά προϊόντα καθαρισμού και χαρτικά από την εταιρεία Cleanset Ltd, αξίας 100 ευρώ.

3ο Βραβείο – Ελευθέριος Αστερής

Οικολογικά προϊόντα καθαρισμού και χαρτικά από την εταιρεία Cleanset Ltd, αξίας 50 ευρώ.

4ο Βραβείο – Παναγιώτα Ρωσσίδη

Οικολογικά προϊόντα καθαρισμού Frosch, από την εταιρεία G.D Cosmetics & Accessories Ltd , αξίας 40 ευρώ.

5o Βραβείο – Κυριακή Γιωργάλλα

Οικολογικά προϊόντα καθαρισμού Frosch, από την εταιρεία G.D Cosmetics & Accessories Ltd , αξίας 40 ευρώ.

6o Βραβείο – Τζούλια Αντρέου

Οικολογικά προϊόντα καθαρισμού Frosch, από την εταιρεία G.D Cosmetics & Accessories Ltd , αξίας 40 ευρώ.

7o Βραβείο – Νικολέττα Κυριάκου

Οικολογικά προϊόντα καθαρισμού και χαρτικά, από την εταιρεία Sana Investments Ltd , αξίας 10 ευρώ.

Συγχαρητήρια!. Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς του διαγωνισμού!